СТАРИЙ ЗАЛІЗНИЧНИЙ ВОКЗАЛ ПЕРЕТВОРИЛИ У РЕСТОРАН

Бруклінська студія Home Studios перетворила колишню будівлю залізничних операторів багажу в Медісоні на ресторани, які викликають відчуття: "золотого віку подорожей на поїзді".

Прихований за старим залізничним складом у столиці Вісконсину, The Harvey House - це ресторан площею 1524 квадратних метри, який позиціює культуру вечері штату Середнього Заходу 1930-х і 40-х років.

Американська кухня подається на двох поверхах старого будинку для отримання багажу, кожен з яких має власний бар, який Home Studios відремонтували з урахуванням історії будівлі.

Додаткові кімнати розташовані на одній із платформ станції, що закривається, та у вагоні потягу 1960-х років, який стоїть на коліях.

Було збережено багато оригінальних рис будівлі, включаючи стельові балки, вікна та розсувні дерев’яні двері вокзалу.

Цегляна кладка та темно-зелені віконні оздоблення керували палітрою кольорів та матеріалів для проєкту, який включає: темне дерево та тактильну оббивку, а також фрезерування на замовлення та роботи на замовлення.

У нижній залі, відвідувачі можуть спостерігати за роботою шеф-кухаря через великий отвір до кухні. Дерев’яні банкетки оббиті м'якими спинками та сидіннями в різних тонах зеленого.

Спеціальні світильники посилаються на ті, що знаходяться на станціях паризького метро, ​​випромінюючи м'яке сяйво, яке додає настрою.

Відкриті двері ведуть до внутрішнього дворика на платформі, де чорні лавки та крісла з ротанга супроводжують столики з мармуровими стінами. Сидіння, ліхтарі та старовинні килимки надають цьому простору більш невимушеного вигляду.

Списаний вагон потягага можна побачити крізь скляну стіну, що йде паралельно коліям.

Роботи місцевого художника прикрашають панно за баром на верхньому поверсі та його аналог поверхом нижче.

Нагорі, світлі, коричневі шкіряні сидіння та сині барні стільці продовжують колірну палітру, наведену нижче.

Майже симетричне планування включає дерев’яні та скляні перегородки, які окреслюють різні зони приміщення.

Дерев'яні та скляні перегородки розділяють зали на верхньому поверсі.

За обома барами ресторану є роботи місцевої художниці Джессіки Нілло-Уайт, створені спеціально для The Harvey House. Її зображення, розміщені над самими спиртними напоями та у флангових арках, базуються на сценах сільської місцевості Вісконсину, які можна побачити з вікна потягу. Home Studios був заснований колишнім редактором книги Олівером Хаслегрейвом у 2009 році, з акцентом на житлові та гостинні інтер’єри.

Раніше завершені проєкти включають: коктейль-бар у Західному Голлівуді та квартиру на Манхеттені, а асортимент колекційних меблів та освітлення студії дебютував у Sight Unseen Offsite у 2017 році.


Photo: Ніколь Францен.