ЯКИЙ ВИГЛЯД МОЖЕ МАТИ ОФІСНЕ ПРИМІЩЕННЯ


Новий робочий простір від Ramboll у Гамбурзі був розроблений PLY Atelier відповідно до аспектів сталого розвитку та навколишнього середовища. Ramboll - це міжнародна компанія в галузі інжинерингу, архітектури та управління у галузі нових енергетик. PLY використовував цей зв’язок зі стихіями: води, вітру, рослин та дерев як концептуальний двигун для створення архітектурного простору. Вибір матеріалів пав на місцеву деревину з коротким шляхом доставки (в першу чергу ялицю) та пухкі килими, повністю виготовлені з переробленого матеріалу - в зонах зустрічей. Бетонні стелі не обробляли. Скло створює зображення схоже на воду, яке ідеально вписується в загальну концепцію інтер'єру. Сталь також є важливим елементом і може бути знайдена у вхідній зоні. Патина передбачена і виглядає вишукано. Також, важливим аспектом краси приміщення слугують рослини. Меблі використані орієнтуючись на регіонального виробника. Критерієм вибору була довговічність та комфорт. Наприклад, сховище замовлене в Берліні та являє собою модульну систему, яку можна демонтувати та перебудовувати по-різному, відповідно до потреб. Світло від виробника освітлення, що базується в Гамбурзі, й було нагороджено німецькою нагородою за найкращий дизайн 2021 року. Це приміщення, яке вміщує надзвичайно гнучку кількість працівників та відвідувачів, що забезпечує масові зустрічі, заохочує конференції, семінари та творчі курси. Зонування, які переростають одна в одну та зону відпочинку, засідання та соціальні зони, створюють комунікативний та мобільний простір. Розташування Німеччина Дизайнер Ательє PLY Клієнт Рембол Розмір 3000 ㎡